Carnaval babilonian la Mamaia: Radu Mazăre, eclipsat chiar de fiul său (VIDEO)

Carnaval babilonian la Mamaia: Radu Mazăre, eclipsat chiar de fiul său (VIDEO)
Foto: B1 Tv

Explozie de distracţie şi culoare în Mamaia. Caravana carelor alegorice a făcut din nou senzaţie iar Radu Mazăre, în rolul lui Nabucodonosor, împăratul Babilonului, a fost cel care a dat tonul distracţiei.

De data aceasta, primarul vedetă nu a fost, însă şi cel care a şi atras toate privirile, aşa cum se aştepta. Soarele Constanţei a fost eclipsat chiar de. fiul său, Răducu.

Mamaia a avut parte de o seară de neuitat după ce primarul Constanţei, Radu Mazăre a îmbrăcat din nou costumul de împărat al Babilonului. Flancat de domnișoare care mai de care mai dichisite, edilul a salutat mulţimea de la înălţime.

Apoi, pe scena din piaţeta cazino-ului s-a interpretat un scurt act din opera Nabucco a lui Giuseppe Verdi. Primarul Constanţei s-a jucat puţin de-a împăratul cu actorii de pe scenă şi a privit defilarea celorlalte care alegorice.

La spectacol a participat şi fiul edilului, Răducu Mazăre care s-a declarat mulţumit de organizarea carnavalului, iar Mazăre a părut plăcut impresionat de apariţia fiului sau.

„N-am ştiut că va avea un costum. M-a ros puţin invidia că arăta bine în costum. Mi-a plăcut Răducu”, a spus edilul Constanței.

Făcând abstracție de cadrul de poveste, reporterii au trecut și la subiecte mai serioase. Întrebat dacă e pregătit să-i ia locul tatălui său la primarie, Răducu s-a arătat rezervat.

„Îl las pe el, când îmi spune el”, a spus Răducu Mazăre.

Mulţi dintre cei care au luat parte la carnaval s-au lăsat vrăjiţi de opulenţa evenimentului.

Dupa ce, în urmă cu trei săptămâni s-a costumat în Ludovic al 14-lea, iar de data aceasta l-a interpretat cu succes pe Nabucodonosor, la urmatoarea ediţie a carnavalului Radu Mazare va fi nimeni altul decât Suleyman Magnificul.

Carnaval babilonian la Mamaia

Embed:

 

Urmăriți B1TV.ro și pe