CFR Călători măreşte numărul de trenuri pe ruta Constanţa – Mangalia, după închiderea podului Agigea

CFR Călători măreşte numărul de trenuri pe ruta Constanţa - Mangalia, după închiderea podului Agigea

Capacitatea feroviară de transport pe ruta Constanţa – Mangalia va fi mărită, începând cu 1 octombrie, pentru preluarea traficului de pasageri estimat ca urmare a închiderii podului rutier Agigea, a anunţat, luni, CFR Călători.

Potrivit sursei citate, în perioada 1 octombrie – 29 noiembrie 2013, de luni până vineri, vor circula suplimentar: trenul Regio 11831 Constanţa (plecare la 12.15) – Mangalia (sosire la 13.33), trenul Regio 11832 Mangalia (plecare 17.50) – Constanţa (sosire 19.02) şi vor fi suplimentate cu vagoane trenurile aflate în circulaţie.

„De asemenea, pentru a veni în sprijinul pasagerilor, se vor adapta şi orariile de plecări/sosiri ale trenurilor Regio 8381, 8389, 8390, 8391 Constanţa – Mangalia şi retur”, mai precizează compania.

Traficul rutier pe podul de la Agigea va fi restricţionat la maxim 3,5 tone de la 1 octombrie, astfel încât vor mai putea circula doar maşinile mici şi microbuzele de şcoală, iar din iunie anul viitor podul va fi închis, timp în care se va lucra la podul de la Poarta 10 ca variantă alternativă.

Ultima oră
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)