Cine schimbă România – Ivona Opriș, pictoriță de îngeri la doar 9 ani (VIDEO)

Cine schimbă România - Ivona Opriș, pictoriță de îngeri la doar 9 ani (VIDEO)

B1 TV continuă campania de conştientizare civică „Cine schimbă România”, lansată împreună cu mai multe canale media, care îşi propune promovarea publică a resurselor ce pot regenera societatea românească. Campania, cea mai amplă din presa noastră, se adresează tuturor românilor care pur şi simplu s-au săturat să mai fie spectatori la degradarea continuă a propriei ţări şi este deschisă oricui doreşte să se implice în promovarea oamenilor şi a soluţiilor care pot schimba cu adevărat România în bine.

La doar 9 ani, Ivona Maria Opriş a reușit să uimească o lume întreagă cu talentul său. De la vârsta de 3 ani a început să picteze, iar astăzi se poate lăuda deja cu 2 expoziții personale și o mențiune câștigată la Concursul Național organizat de Reprezentanța Uniunii Europene la București. La început de drum și în viață, dar și în pictură, Ivona și-a pus mari speranțe în viitor, iar voința de care dă dovadă poate schimba lumea în care trăiește.

Ivona este elevă în clasa a 3-a la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova. Sub îndrumarea profesorului său de pictură, Cristina Oprea, la doar 9 ani, micuţa a reuşit să obţină premiul I la mai multe concursuri naţionale şi internaţionale de pictură. Dintre numeroasele sale creaţii cele mai dragi îi sunt peisajele, pline de culoare şi bucurie. Nici icoanele însă nu sunt departe de sufletul ei.

„Mai mult îmi place şi icoane şi peisaje, dar mai multe piesaje pentru că au mai multe culori decât icoanele. Nu m-am gândit ce voi face pe viitor, dar vreau să ajung celebră într-un fel”, spune micuța pictoriță.

Încă de la primii pași făcuți în fascinanta lume a artelor i-au fost aproape părinții, cei mai buni prieteni, susținători, dar și cei mai mari fani ai micuței Ivona, oameni care au încercat să-i ofere o educație aleasă copilului lor.

„Noi sperăm să nu se oprească aici, să iubescă mai departe arta, să nu se oprească aici, să încerce prin ceea ce face ea să aducă lumea către cultură, către frumos, către artă și de ce nu să deschidem și ușile galeriilor importante din Europa”, spune Ovidiu Opriș, tatăl Ivonei.

Părinții Ivonei speră din tot sufletul ca fiica lor să ajungă o pictoriță de valoare, motiv pentru care investesc toate resursele disponibile în formarea fetei ca artist.

„Totul a pornit dintr-o joacă şi s-a dovedit că a evoluat destul de mult. Sper ca fetița noastră să picteze în continuare și picturile ei să ajungă în marile galerii de artă și să reprezinte România”, spune la rândul ei Simona Opriș, mama Ivonei.

Cu ambiție și perseverență, Ivona Opriș va ajunge probabil un pictor renumit, iar prin operele sale ar putea onora România în întreaga lume.

Cine schimbă România – Ivona Opriș, pictorița de 9 ani

Embed:
Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat