Crin Antonescu: Interimatul la Economie va fi asigurat de Daniel Chițoiu (VIDEO)

Crin Antonescu: Interimatul la Economie va fi asigurat de Daniel Chițoiu (VIDEO)

Președintele Senatului, Crin Antonescu, a anunțat, luni, în urma demisiei lui Varujan Vosganian, că interimatul la MInisterul Economiei va fi asigurat de către Daniel Chițoiu.

”Interimatul va fi asigurat de vicepremierul Daniel Chițoiu, lucru stabilit alături de premierul Victor Ponta. Vosganian a considerat că rămânerea sa în Guvern ar fi dat posibilitatea unor atacuri asupra Guvernului”, a precizat liderul PNL.

”Senatul a fost pus în fața unei situații grele pentru că trebuia să își ia răspunderea începerii răspunderii penale. Nu e vb de ubn singur aviz, din ceea ce am avut de judecat, niciun element nu ne putea face să ne luăm răspunderea de a trimite un om în judecată pe baza niciunui motiv real. Nu am vrut să dăm o nouă țintă asupra acestui Guvern care are destule probleme”, a declarat Antonescu.

Antonescu: Interimatul la Economie va fi asigurat de Daniel Chițoiu

Embed:

Ultima oră
08:41 - Companiile din România preferă împrumuturile externe. Un stoc ridicat de datorie către creditori externi poate deveni o problemă în vremuri de criză, avertizează BNR
08:35 - Despărțire surpriză în lumea mondenă: Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio după aproape șapte ani de relație
08:18 - Ce se va întâmpla cu atleta din Belarus, forțată să părăsească Jocurile Olimpice. Anunțul făccut de autoritățile japoneze
08:16 - Alina Șerban (ANM): Disconfort termic deosebit de accentuat în sudul și sud-estul României, cu valori spre 41 de grade în Muntenia. În restul țării, vorbim de o scădere semnificativă a temperaturilor (VIDEO)
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente / Insula Rhodos a rămas fără apă și curent electric (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)