Cruzime fără margini: O pisică a fost îngropată în ciment de un grup de mormoni (IMAGINI ȘOCANTE)

Cruzime fără margini: O pisică a fost îngropată în ciment de un grup de mormoni (IMAGINI ȘOCANTE)

O pisică a fost îngropată pe jumătate în ciment, într-o țeavă, în Colorado City, SUA, acolo unde există o comunitate importantă de mormoni aparţinând Bisericii Fundamentaliste a lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, relatează New York Daily News.

Membrii sectei s-au separat la începutul anilor ’20 de biserica mormonă principală pentru a putea continua să fie poligami.

Andrew Chatwin, fost membru al Bisericii Fundamentaliste a lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, a găsit şi salvat pisica. Animalul a murit însă după câteva zile.

Chatwin susține că de când a părăsit comunitatea a fost frecvent țina unor astfel de atacuri, de cele mai multe ori cu animale moarte, puse pe mașina sa. Pisica îngropată este doar unul dintre cele mai recente.

Pisică îngropată de vie

Embed: " />
Ultima oră
07:21 - Nicușor Dan, despre situația căldurii în București: Primăria va subvenționa în continuare gigacaloria
00:08 - Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan Vîlceanu. Cum să rezolvi o criză fără să ai resurse?
00:05 - Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
23:59 - Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem obține imunitatea colectivă spre sfârșitul anului
23:57 - Emma Raducanu, elogiată de către Simona Halep: „Poate să intre în top 10 WTA foarte repede”. Ce i-a atras atenția în mod special fostului lider mondial
23:40 - Marea Britanie: Supermarketurile ascund rafturile goale cu poze cu legume și fructe. „Mmmm, fotografii delicioase cu sparanghel” (FOTO)
23:40 - Alexandru Cicâldău, gol pentru Galatasaray în derby-ul cu Beșiktaș. Internaționalul român a reușit o performanță fără precedent după decembrie 2015 (FOTO, VIDEO)
23:27 - Cosmin Natanticu, pus în fața unei alegeri decisive. Eliza: „Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat”
23:15 - Pepe, din nou îndrăgostit. A fost surprins de paparazzi cu noua iubită și noul bolid de lux (FOTO)
23:07 - Octavian Jurma: Agresivitatea bolii în ultima vreme face medicii și specialiștii în boli infecțioase să suspecteze că am putea avea de-a face în România cu o nouă variantă Delta (VIDEO)