Doi tineri din Marea Britanie ”au pescuit” o valiză în care se aflau o armă cu lunetă și un pistol (FOTO)

Doi tineri din Marea Britanie ”au pescuit” o valiză în care se aflau o armă cu lunetă și un pistol (FOTO)
Josh Cook și Alex Weller, doi tineri din Marea Britanie, au mers să pescuiască în Râul Tamisa. Însă, în loc de pești, ei au ”prins” o valiză, relatează Oxford Mail. Tinerii de 17 ani au simțit, la...

Josh Cook și Alex Weller, doi tineri din Marea Britanie, au mers să pescuiască în Râul Tamisa. Însă, în loc de pești, ei au ”prins” o valiză, relatează Oxford Mail.

Tinerii de 17 ani au simțit, la un moment dat, că au prins ceva mare, așa că l-au tras la mal.

Cei doi au rămas uimiți să descopere valiza care cântărea aproximativ 25 de kilograme.

A fost incredibil. Ne-am întrebat imediat a cui este și cum a ajuns aici„, a declarat Josh.

Adolescenții au deschis valiza și au descoperit o armă cu lunetă și un pistol.

Cred că aveam mai multe șanse să cîștigăm la loterie decât să dăm peste așa ceva„, a afirmat Josh.

Băieții au dus valiza la poliție, de unde a fost trimisă la un laborator pentru a fi analizată.

Ultima oră
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani