Dorin Cioabă: Puterea coroanei tatălui meu nu este împărţită în două, ci este una

Dorin Cioabă: Puterea coroanei tatălui meu nu este împărţită în două, ci este una

Dorin Cioabă afirmă că el şi fratele său, Daniel, vor lucra împreună, iar „puterea coroanei” tatălui lor nu va fi „ruptă”, ci îşi vor împărţi atribuţiile.

„Vom împărţi atribuţiile în aşa fel încât să spună lumea peste un an sau doi că regele Cioabă are urmaşi, are oameni care au arătat că pot să facă ceva. Nu rupem puterea coroanei tatălui meu. Nicidecum! Este, dacă vreţi, o funcţie pe care o are un preşedinte şi un prim-ministru. Sau, dacă nu, un guvernator al unei anumite zone. Puterea nu este împărţită în două, ci puterea este una. Noi aici suntem împreună”, a declarat Dorin Cioabă, potrivit Mediafax.

La rândul său, Daniel Cioabă a spus mcă şi el va continua „drumul” împreună cu fratele său. „Discuţiile astea erau şi dacă rămânea Dorin sau eu, dacă rămânea doar unul dintre noi, discuţiile tot apăreau pentru că noi, când am moştenit titlul acesta, am moştenit şi duşmanii familiei noastre. Eu nu pot să închei această discuţie, această nebunie care s-a creat pe această temă, dar eu voi continua drumul pe care l-am luat împreună cu fratele meu”, a afirmat Daniel Cioabă.

„Va fi o singură casă regală, Casa regală Cioabă, pe care o s-o reprezentăm amândoi”, a mai susţinut Daniel Cioabă.

Cei doi au vorbit şi despre averea familiei şi despre modul în care aceasta va fi împărţită.

„Succesiunea pe avere, din discuţiile cu mama mea, o s-o deschidem în momentul când nu o să mai fie mama. Am hotărât împreună cu mama ca averea să rămână în posesia ei până când ea nu o să mai fie. De bani, dacă am nevoie, îmi fac”, a declarat Daniel Cioabă.

Ultima oră