FC Vaslui – Săgeata Năvodari, scor 1-0 în etapa a V-a a Ligii I

FC Vaslui - Săgeata Năvodari, scor 1-0 în etapa a V-a a Ligii I

Luni seară s-a disputat ultimul meci al etapei a V-a între FC Vaslui și Săgeata Năvodari, partidă câștigată de gazde cu scorul de 1-0 (1-0).
Unicul gol al partidei a fost înscris de Celeban, în minutul 26, cu o lovitură cu capul, după un corner executat de Sălăgeanu.

Meciul a fost arbitrat de George Rădulescu, ajutat de Iulian Radu şi Andrei Constantinescu, în timp ce Adrian Cojocaru a fost rezervă.

Observatori au fost Ghorghe Chivorchian şi Sorin Boca.

Ultima oră
16:25 - Un tânăr de 26 de ani a fost mușcat de un șobolan în centrul Bucureștiului. În ce stare se află acum
16:15 - Raed Arafat, despre controlul persoanelor nevaccinate în restaurante sau cluburi: E responsabilitatea organizatorilor, în primul rând
16:14 - Florin Cîțu, despre propunerea HoReCa: Sunt de acord cu a avea o transparentizare a bacșișului, dar cu impozitarea am rezerve de fiecare dată. Când introducem taxe, efectele sunt directe și indirecte (VIDEO)
16:12 - Florin Cîțu: Avem un an record de investiții / Unele proiecte au execuție zero și e inadmisibil. Le-am spus miniștrilor să revadă ce s-a întâmplat (VIDEO)
15:49 - Florin Cîțu, despre țintele de vaccinare ratate: Tot ce a ținut de Guvern am făcut. Aș vrea să văd mai mult din partea societății civile și a sectorului privat, mai multă responsabilitate, că de criticat e ușor să criticăm (VIDEO)
15:47 - Premierul Florin Cîțu se gândește la noi stimulente pentru persoanele care vor să se vaccineze anti-COVID-19
15:31 - Premierul Florin Cîțu a aprobat noile relaxări, care vor intra în vigoare de la 1 august
15:26 - Florin Cîțu: Am semnat decizia de înființare a Comitetului interministerial pentru monitorizarea implementării proiectului „România Educată” / Cine participă la discuții (VIDEO)
15:23 - Cum va poate ajuta fima de servicii funerare sector 5 cu transportul la cimitir?
15:09 - Ana Birchall o acuză pe Clotilde Armand: Susține că a câștigat un proces, dar de fapt l-a pierdut și chiar documentul citat de ea demonstrează acest lucru