Fetiță de 4 luni din Galați, învinețită pe tot corpul de propria mamă (VIDEO)

Fetiță de 4 luni din Galați, învinețită pe tot corpul de propria mamă (VIDEO)

O fetiţă de numai 4 luni a fost internată de urgenţă la Spitalul de Copii din Galaţi după ce a fost bătută crunt de mama sa. Vecinii spun că femeia are mari probleme cu alcoolul.

Marți seara, femeia amețită bine a pus mâna pe o coadă de topor şi şi-a luat la bătaie iubitul. Furia femeii s-a îndreptat apoi asupra bebeluşului de 4 luni, pe care l-a bătut crunt.

Femeia locuieşte împreună cu iubitul său şi cei patru copii în comuna gălăţeană Cuza Vodă. De fiecare dată când bea însă, spun părinţii bărbatului cu care trăieşte, nimeni nu se mai înţelege cu ea.

„Ea s-a îmbătat, copilul când îl lua în braţe plângea de i se punea pe inimă, era beată. L-a bătut şi pe soţul ei, că e la spital, i-a dat cu toporul. L-a pus jos doamnă şi s-a pus cu genunchii pe el. Are numai vânătăi pe piele, pe mâini, pe piept, pe spate”, a declarat bunica fetiței, Maria Tudoreanca.

Deşi are doar patru luni, bebeluşul este plin de vânătăi, iar medicii spun că fetiţa a fost bătută de mai multe ori.

„A fost adusă aseară cu echimoze, în limbaj popular vânătăi, unele proaspete, la nivelul craniului, altele recente, pe torace, semn că acest copil a mai fost maltratat şi în urmă cu câteva zile”, a precizat dr. Aurel Nichita, de la Spitalul de Urgență pentru Copii Galați.

Fetiţa de patru luni va ajunge în grija celor de la Protecţia Copilului. Femeia de 36 de ani este internată la Spitalul de Psihiatrie, iar când va fi externată va trebui să răspundă în faţa legii. Ceilalţi trei copii ai femeii au rămas în grija bunicilor, care spun că n-o mai primesc pe mama bătăuşă acasă.

Fetiță de 4 luni, învinețită pe tot corpul de propria mamă

Embed: