Francois Hollande își face campanie pe ritmurile lui Jay-Z și Kanye West (VIDEO)

Francois Hollande își face campanie pe ritmurile lui Jay-Z și Kanye West (VIDEO)
Stafful de campanie a lui Francois Hollande în campania pentru fotoliul de preşedinte al Franţei a anunţat că turul al doilea, de pe 6 mai, se va desfăşura pe ritmurile celebrilor Jay-Z sau Kanye West. Votul...

Stafful de campanie a lui Francois Hollande în campania pentru fotoliul de preşedinte al Franţei a anunţat că turul al doilea, de pe 6 mai, se va desfăşura pe ritmurile celebrilor Jay-Z sau Kanye West. Votul amatorilor de rap ar contracara, în opinia staff-ului său, o eventuală opţiune a alegătorilor extremişti pentru Nicolas Sarkozy.

Echipa de campanie a lui Hollande a folosit melodia rapperilor Jay-Z şi Kanye West „Niggas in Paris”. Candidatul socialist speră că preferinţa pentru genul de muzică rap îi va atrage voturi din partea negrilor.

Pe fundalul muzical rulează imagini care-l arată pe Hollande făcându-şi campanie în suburbii ale Parisului, în mijlocul unor tineri de diferite etnii, care îşi prezintă în faţa camerelor de luat vederi cărţile de alegător.

Şi în turul întâi al prezidenţialelor, Francois Hollande a folosit o promovare similară.

Francois Hollande vrea să-şi asigure voturile comunităţii de culoare din Franţa în condiţiile în care, mai mult de două treimi dintre simpatizanţii extremei drepte, au afirmat deja că vor vota în favoarea actualului preşedinte.

Tags:
Ultima oră
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)
17:30 - Simona Halep, decizie radicală după apariția variantei Omicron: „Nu vreau să risc nimic”
17:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. O activitate simplă despre care se crede că prelungește viața (VIDEO)
16:47 - MAE: Ambasada din Pretoria și Consulatul General de la Cape Town gestionează situația a 39 de români
16:28 - Un bilet la Bucharest Christmas Market, între 5 și 7 lei. Cât costă intrarea la târgurile de Crăciun din marile orașe europene