Franța: O bătrână de 91 de ani a rămas închisă în seiful unei bănci timp de 24 de ore

Franța: O bătrână de 91 de ani a rămas închisă în seiful unei bănci timp de 24 de ore
O bătrână de 91 de ani a rămas închisă în seiful unei bănci timp de 24 de ore după ce a mers la bancă pentru a-și verifica cutia de valori, relatează France TV. Femeia din Rennes a mers sâmbătă...

O bătrână de 91 de ani a rămas închisă în seiful unei bănci timp de 24 de ore după ce a mers la bancă pentru a-și verifica cutia de valori, relatează France TV.

Femeia din Rennes a mers sâmbătă dimineață la sucursala băncii BNP-Paribas pentru a-și verifica cutia de valori. După ce a fost condusă în sala unde se află cutiile, angajatul a încuiat ușa, potrivit protocolului de securitate al băncii.

Însă, la prânz, când agenția și-a încheiat programul, niciun funcționar nu și-a amintit de bătrâna care se afla în camera cutiilor de valori. Astfel, unitatea a fost închisă pentru weekend.

Cum bătrâna nu avea telefon mobil, și-a dat seama că nu are posibilitatea de a anunța pe cineva că se află închisă în bancă.

Duminică dimineața, la ora 10:30, femeia a fost găsită de polițiști după ce fiul ei a dat-o dispărută. După ce au refăcut traseul bătrânei, polițiștii au reușit să îi dea de urmă.

Oamenii legii au alertat de serviciul de securitate al băncii, după care au mers la sediu unde au găsit-o pe bătrână.

Femeia, fiind deshidratată, a fost transportată la spital.

Procurorii vor decide dacă vor fi luate măsuri judiciare împotriva angajaților băncii.

Tags:
Ultima oră
09:49 - Valeriu Gheorghiță, mesaj pentru medicii nevaccinați anti-COVID: „Sprijinul statului, pentru testarea gratuită, nu poate să fie la nesfârșit”
09:19 - Românii cumpără apartamente și case la mare. Cât costă locuințele de lux din Mamaia Nord (VIDEO)
08:36 - Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. Surprize în topul celor mai căutate stațiuni: „Cererea este mai mare ca oferta” (VIDEO)
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme”