General Motors recheamă în service 300.000 de maşini Chevrolet Cruze pentru probleme la sistemul de frânare

General Motors recheamă în service 300.000 de maşini Chevrolet Cruze pentru probleme la sistemul de frânare
Foto: bestautovest.ro

General Motors va rechema în service aproape 300.000 de maşini Chevrolet Cruze, fabricate în 2011 şi 2012, din cauza unor posibile probleme la sistemul de asistenţă la frânare.

Compania americană informează că mașinile Cruze care dispun de cutii de viteze automate în 6 trepte și motoare turbo de 1,4 litri prezintă posibilitatea „pierderii intermitente a asistenţei la frânare”.

În această situație, GM precizează că şoferii trebuie să apese mai puternic pedala de frână pentru a opri autovehiculele. „GM are cunoştinţă despre 27 de presupuse accidente uşoare, fără rănirea unor persoane, care ar putea avea între cauze această chestiune”, a afirmat acesta.

 

 

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)