Grupul media Time va cumpăra filiala editorială a American Express care publică revistele Travel și Food&Wine

Grupul media Time va cumpăra filiala editorială a American Express care publică revistele Travel și Food&Wine
Grupul media Time va achiziționa filiala editorială a producătorului de cărți de credit American Express ce publică revistele Travel+Leisure și Food&Wine, potrivit unui anunț făcut de cele dăuă companii,...

Grupul media Time va achiziționa filiala editorială a producătorului de cărți de credit American Express ce publică revistele Travel+Leisure și Food&Wine, potrivit unui anunț făcut de cele dăuă companii, relatează AFP.

Filiala American Express Publishing Corporation, a cărei cesiune urmează să fie finalizată în al patrulea trimestru al acestui an, publică în special reviste de călătorie şi gastronomie.

American Express Publishing deţine unele dintre cele mai prestigioase titluri din universul luxului, iar noi suntem încântaţi că ele vor fi integrate în grupul Time Inc.„, a declarat Joe Ripp, directorul general al Time Inc.

Cunoaştem activităţile lor şi credem că această tranzacţie va putea să creeze oportunităţi atrăgătoare de sinergii în portofoliul nostru„, a precizat el.

Reglementările bancare limitează capacitatea noastră de a ne angaja în activităţi non-financiare. Am ajuns din acest motiv la concluzia că Time Inc. este partenerul ideal pentru a continua (…) şi intenţionăm să lucrăm în strânsă colaborare cu reprezentanţii acestui grup pentru o gamă de iniţiative de marketing în viitor„, a declarat John Hayes, directorul de marketing al grupului American Express.

Cele două companii colaborează de 20 de ani, timp în care Time a furnizat servicii de gestiune pentru American Express Publishing.