Ialomița: Un copil de 10 ani și-a ucis sora după ce a lovit-o cu mașina

Ialomița: Un copil de 10 ani și-a ucis sora după ce a lovit-o cu mașina

Un copil de 10 ani din Țăndărei, județul Ialomița, și-a omorât sora de un an și trei luni după ce a lovit-o cu mașina, relatează B1 TV.

Copilul a urcat la volanul mașinii care se afla în curtea casei, descuiată și cu cheile în contact.

În prezent, copilul de 10 ani este cercetat.

În acest caz a fost chemată Asistența Socială pentru a desfășura o anchetă.

Un incindent similar a avut loc în Phoenix la sfârșitul lunii august, când un băiețel de opt ani, aflat la volanul mașinii mamei sale, a provocat un accident în urma căruia sora sa de 6 ani și-a pierdut viața. Accidentul s-a produs după ce copilul, care furase autovehiculul împreună cu sora sa în jurul orei 22:00, ora locală, s-a speriat când a văzut că este urmărit de poliție.

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)