Magazinul Cocor din București, scos la vânzare pentru 50 de milioane de euro

Magazinul Cocor din București, scos la vânzare pentru 50 de milioane de euro
Foto: webpr.ro

Acționarii companiei Cocor București, care deține magazinul cu același nume din Capitală, au aprobat vânzarea tuturor activelor, pentru restructurarea firmei. Prețul cerut de acționari pentru magazin este de 50 de milioane de euro.

„Față de prețul propus, președintele Consiliului de Administrație va putea vinde cu aprobarea Consiliului de Administrație, la un preț care să nu fie sub 50% din valoarea menționată mai sus. Orice reducere de preț sub 50% se poate face doar cu hotărârea Adunării Generale a Acționarilor,” se arată într-un anunț transmis Bursei de Valori București și citat de Mediafax.

Deși se menționează că prețul pentru care este scos la vânzare magazinul este de 50 de milioane de euro, nu se specifică și dacă în acesta este inclus și terenul.

De asemenea, acționarii Cocor au aprobat și strategia de restructurare a companiei, care include vqnzări de active în scopul rambursării total sau parțiale a creditului contractat în 2008 la BCR, pentru modernizarea magazinului, în valoare de aproximativ 18 milioane de euro. Acționarii au decis și să scoată la vânzare alte zece active situațe în zone centrale din București.

Cocor este deținută de fondul de investiții Broadhurst Investments, Daniel Stoica, Liviu Ursan, Aurel Beșliu, SIF Muntenia și SIF Transilvania.

Tags: