Manelistul Vali Vijelie, anchetat de Poliție pentru sechestrarea amantei

Manelistul Vali Vijelie, anchetat de Poliție pentru sechestrarea amantei
Foto: vali-vijelie.ro

Cântărețul Vali Vijelie a intrat în vizorul Poliției, sâmbătă, pentru presupusa răpire a unei femei. Manelistul a fost audiat de organele de ordine în legătură cu posibila săvârșire a infracțiunilor de lipsire de libertate, tulburarea ordinii publice și distrugere.

Vijelie a fost reclamat la poliție de patronii  unui salon de înfrumusețare, potrivit cărora cântărețul le-ar fi răpit o angajată.

Martorii au declarat că manelistul însoțit de patru prieteni ar fi sosit la salonul unde lucra fosta iubită sâmbătă, în jurul orei 14. Pentru că tânăra nu a dorit să plece cu el, Vijelie a izbit cu pumnii în usă, moment în care patronul locației a scos-o pe acesta pe un geam și a ascuns-o într-un autoturism. Furios manelistul a sărit pe capota mașinii, a spart parbrizul și împreună cu bărbații care îl însoțeau a obligat-o pe tânără să intre în mașina cu care venise.

Poliția Municipiului București a confirmat că a fost primit un apel de urgență, la 112, în jurul orei 16.00, dar că fata nu a depus plângere.

Vijelie și-a luat iubita pe sus: Poliția anchetează cauzele furtunii

Embed: " />

„Poliţia Capitalei a fost sesizată despre faptul că o tânără ar fi fost luată cu forţa de către mai mulţi bărbaţi şi introdusă într-o maşină. Tânăra a fost contactată şi găsită câteva minute mai târziu la domiciliu şi a refuzat să facă orice declaraţie. A spus că nu i s-a întâmplat nimic”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției București, Diana Sarca.

Deși Vali Vijelie a negat orice acuzații pe această temă, afirmând că „nu a fost implicat în absolut nimic”, potrivit unor surse din cadrul anchetei, polițiștii de la Secția 26 anchetează acest caz.

„Au fost audiaţi mai mulţi martori, inclusiv Vijelie. Urmează să se stabilească cu certitudine cine se face vinovat de distrugere. Atât Vijelie cât şi cei care l-au însoţit sunt cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cât priveşte fapta de lipsire de libertate în mod ilegal, aceasta va fi confirmată sau infirmată în funcţie de declaraţiile tinerei”, au declarat sursele menționate.