Marea Britanie: O tânără a găsit în sticla de Cola resturi dintr-o mănușă chirurgicală de plastic (FOTO)

Marea Britanie: O tânără a găsit în sticla de Cola resturi dintr-o mănușă chirurgicală de plastic (FOTO)
Robyn Hills, o tânără din Marea Britanie a rămas șocată când a văzut ce se află în sticla de Cola pe care o cumpărase dintr-un supermarket, relatează Daily Mail. După ce a desfăcut sticla, Robyn...

Robyn Hills, o tânără din Marea Britanie a rămas șocată când a văzut ce se află în sticla de Cola pe care o cumpărase dintr-un supermarket, relatează Daily Mail.

După ce a desfăcut sticla, Robyn a băut direct din ea, fără a turna conținutul într-un pahar. Imediat a simți ceva ciudat în gura și a avut impresia că era un deget uman.

Mai apoi, ea și-a dat seama că în sticlă se aflau resturi dintr-o mănușă chirurgicală de plastic.

Am fost îngrozită când am auzit. Astfel de mănuși sunt folosite pentru a proteja igiena, nu pentru a speria lumea. La ca fiica mea, și eu am crezut inițial că e vorba de degetul unui om. Mereu i-am spus lui Robyn să nu mai bea direct din sticlă. Probabil că de acum încolo o să mă asculte”, a afirmat mama tinerei.

Robyn a făcut o plângere la protecția consumatorului.

Mi-a fost rău toată ziua și mi-a fost teamă să nu fi înghițit o bucată din mănușă. Sunt dezgustată de tot ce s-a întâmplat”, a declarat fata.

Vrem să ne asigurăm clienții că a fost un ca zizolat și că vom afla ce s-a întâmplat. Calitatea produselor noastre este foarte importantă și nu ne jucăm cu nătătatea clienților”, a declarat un purtător de cuvânt al lanțului de magazine Lidl de unde Robyn a cumpărat sticla de Cola.

Foto: dailymail.co.uk