Maria Grapini: Demisionez dacă premierul mi-o va cere, îmi asum afirmaţiile privind activitatea Guvernului

Maria Grapini: Demisionez dacă premierul mi-o va cere, îmi asum afirmaţiile privind activitatea Guvernului
Foto: infotravelromania.ro

Ministrul delegat pentru IMM, Maria Grapini, a declarat că va demisiona din funcţie numai dacă premierul Victor Ponta îi va cere să părăsească funcţia.

Grapini a menţionat că îşi asumă afirmaţiile pe care le-a făcut la activitatea Guvernului.

„Nu am ajuns încă la actul de demisie, dar dacă premierul îmi va cere demisia, voi pleca din Guvern. Îmi asum ceea ce am spus, dar declaraţia mea trebuie luată în întreg contextul. Domnul premier trebuie să citească toată declaraţia mea”, a spus Grapini.

Ministrul a precizat că a criticat în mai multe rânduri ritmul lent în care se iau anumite decizii în Guvern şi slaba pregătire a angajaţilor din sectorul public.

Maria Grapini a declarat că poate să intre în Cartea Recordurilor prin poziţia unicat a unui ministru care vine şi spune în public ce prost este Guvernul din care face parte.

„Dacă s-a înţeles că eu am apăsat prea mult pe Guvern este ceva unicat, pentru că niciun ministru nu a venit până acum şi să spună ce prost e Guvernul. Nu? Intru şi eu în Cartea recordurilor”, a spus Grapini, citată de Mediafax.

Primul ministru Victor Ponta a declarat marți, că dacă Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri, este nemulțumită de mediul de afaceri din România, „o să găsim un alt ministru mai bun”. (Vezi AICI reacția premierului)