Ministrul Ecaterina Andronescu, acuzată că a lovit un iluminator cu mașina și a plecat de la fața locului

Ministrul Ecaterina Andronescu, acuzată că a lovit un iluminator cu mașina și a plecat de la fața locului
Foto: buzznews.ro

Ecaterina Andronescu, ministrul Educației, este acuzată că ar fi distrus iluminatorul unei grasoniere din Constanța, după care ar fi plecat de acolo fără a coborî din mașină să vadă ce a făcut.

„Totul s-a întâmplat astăzi [marți – n.r.], pe la ora 13:00, când un Volkswagen albastru, cu numărul de înmatriculare B-101-PXT, condus, din câte mi-au povestit vecinii, de ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a locit iluminatorul. Am venit într-o fugă acasă și am văzut că iluminatorul era distrus în proporție de 90%,” a declarat proprietarul, Marian Lascu, conform Cuget Liber.

Acesta s-a îndreptat apoi spre poliție pentru a raporta incidentul. Pe drum, a observat parcată mașina despre care i se spusese că ar fi fost implicată. Lascu povestește că ar fi vorbit cu Andronescu, care ar fi recunoscut fapte și i-ar fi zis „Am spart un amărât de geam! Ia de-aici un minilon de lei și lasă-mă-n pace.”

Deoarece suma nu acoperea daunele, păgubitul a depus o sesizare la Poliția Rutieră din Constanța. Conform lui, polițiștii ar fi făcut verificări și ar fi contactat-o pe Andronescu, iar ulterior lui Lascu i s-a spus că „va fi trimisă o echipă de la minister care să-i repare stricăciunile.”

Deocamdată Ecaterina Andronescu nu a oferit niciun punct de vedere oficial cu privire la incident.