Moisescu, despre propunerea de la Transporturi: Crin Antonescu promovează în continuare personaje incompetente

Moisescu, despre propunerea de la Transporturi: Crin Antonescu promovează în continuare personaje incompetente

Fostul liberal Vlad Moisescu îl atacă dur pe preşedintele PNL Crin Antonescu.

Preşedintele Consiliului Director al Iniţiativei România Liberală este de părere că în PNL sunt variante mult mai bune pentru a prelua portofoliul de la Transporturi, dar Crin Antonescu promovează în continuare penali şi incompetenţi în detrimentul unor liberali valoroşi. De asemenea, spune Vlad Moisescu, nu este de acord cu ideea promovată de unii liberali, în frunte cu preşedintele Crin Antonescu, conform căreia dosarul lui Silaghi ar fi fost confecţionat de DNA la comanda politică a preşedintelui Traian Băsescu.

„Prin această nominalizare (Nini Săpunaru – n.red.), Crin Antonescu manifestă acelaşi dispreţ ca şi până acum faţă de specialiştii în transporturi pe care îi are PNL şi cărora nu le dă nicio şansă. Pe Nini Săpunaru cred că îl recomandă pentru acest post doar Crin Antonescu, eventual şi Relu Fenechiu”, a precizat Vlad Moisescu, preşedintele Consiliului Director al Iniţiativei România Liberală.

Mai mult, Vlad Moisescu spune că a tras în urmă cu mult timp un semnal de alarmă în acest sens numai că a fost marginalizat imediat.

„În opinia mea şi a colegilor din Iniţiativa România Liberală, situaţia jenantă în care este pus acum PNL de către preşedintele lui era previzibilă. (…) Noi tragem semnale de alarmă de mai bine de un an de zile cu privire la caracterul penal şi incompetenţa unor personaje promovate de Crin Antonescu, în detrimentul unor liberali valoroşi. Am propus, înainte de a fi daţi afară din PNL, chiar o prevedere expresă în statutul partidului care ar fi interzis accesul într-o funcţie ministerială a celor care au probleme de natură penală sau de integritate”, mai susține fostul liberal.

De asemenea, Vlad Moisescu nu este de acord nici cu ideea promovată de Crin Antonescu, conform căreia dosarul lui Silaghi ar fi fost confecționat de DNA.

„Nu, categoric nu! Şi cred că jelaniile pe această temă ale lui Antonescu şi ale băieţilor lui penali au devenit ridicole. Iniţiativa România Liberală, din care fac parte şi actuali membri ai PNL, le cere liderilor acestui partid să îşi asume erorile şi ticăloşiile, să nu le mai acopere cu minciuni de genul ‘poliţie politică'”, a mai adăugat Moisescu.