Noi imagini șocante în care cadavrul lui Gaddafi este batjocorit apar pe Internet (VIDEO)

Noi imagini șocante în care cadavrul lui Gaddafi este batjocorit apar pe Internet (VIDEO)
Încă o înregistrare în care cadavrul fostului dictator libian Muammar Gaddafi este batjocorit şi abuzat de către rebeli a fost făcută public, pe Internet. Imaginile sunt șocante și surpinzător de clare,...

Încă o înregistrare în care cadavrul fostului dictator libian Muammar Gaddafi este batjocorit şi abuzat de către rebeli a fost făcută public, pe Internet.

Imaginile sunt șocante și surpinzător de clare, față de alte fimări apărute imediat după moartea fostului lider libian, în care se arăta cum rebelii  își băteau joc de trupul neînsuflețit al lui Gaddafi.

Cadavrul este în înconjurat de mai mulți rebeli care se înghesuie să-și facă poze, să filmeze sau pur și simplu să manevreze corpul. În cele din urmă Gaddafi este scos din maşină şi tras pe o targă.

Muammar Gaddafi a fost capturat în octombrie  2011 în orașul Sirt și ucis cu un foc de armă ăn cap, după ore întregi de bătăi și chinuri în mâinile rebelilor.

Gaddafi a fost înlăturat de la putere după 42 de ani în care s-a aflat în fruntea Libiei, unde a impus un regim absolutist.

Rebeli libieni, batjocorind cadavrul lui Gaddafi

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_21666').select();" id="embed_text_21666" />