Noul model Duster va include comenzile electrice pentru geamuri pe uși

Noul model Duster va include comenzile electrice pentru geamuri pe uși

Noul model Duster, care urmează să fie prezentat în câteva zile la Frankfurt Motor Show 2013, ar urma să includă comenzile electrice pentru acționarea geamurilor pe panourile ușilor.

Pe lângă această dorință împlinită pentru toți utilizatorii, Dacia Duster va avea, de asemenea, și un propulsor alimentat cu benzină. Potrivit unor noi imagini apărute pe internet, interiorul noului Duster va fi, cum era de așteptat, mai ergonomic și mai modern, urmând să includă și sistemul MediaNav, limitatorul și regulatorul de viteză și asistență la parcarea cu spatele.

Din nefericire, poziționarea ecranului tactil a rămas, ca și în cazul modelelor Logan și Sandero, mult prea jos, fapt ce obligă șoferul să își mute privirea de pe șosea către MediaNav pentru a putea vedea traseul presetat sau comenzile audio, scrie Capital.

O noutate extrem de importantă ar putea fi înglobarea în gama de propulsoare a unui motor turbo. Deși nu este încă oficial confirmat, motorul 1.2 TCe de 120 CP are mari șanse să se găsească din această toamnă în lista de echipamente a modelului Dacia Duster.