O șansă la 200 de milioane: O femeie din Marea Britanie a născut trei fetițe identice, concepute natural

O șansă la 200 de milioane: O femeie din Marea Britanie a născut trei fetițe identice, concepute natural
Karen Gilbert din Marea Britanie a rămas însărcinată cu trei fetițe identice, concepute pe cale naturală, șansa ca acest lucru să se întâmple fiind una la 200 milioane, potrivit Daily Mail. În momentul în...

Karen Gilbert din Marea Britanie a rămas însărcinată cu trei fetițe identice, concepute pe cale naturală, șansa ca acest lucru să se întâmple fiind una la 200 milioane, potrivit Daily Mail.

În momentul în care Karen a aflat că este însărcinată cu tripleți identici, a rămas uimită, dar și încântată.

Însă, doctorii au avut o altă viziune asupra sarcinii ei extrem de rare și i-au oferit șansa de a o înceta. Le era teamă că cei trei fetuși ar putea să își ia fluidul unul celuilalt și spațiul și nu ar supraviețui.

Mai târziu, după ce sarcina a avansat, i s-a spus că ar putea păstra unul sau doi. Dar, Karen și soțul ei, Ian, erau deciși să păstreze toate cele trei fetițe.

Acum Ffion, Madison și Paige, care s-au născut cu două luni înainte de termen, pe 2 august, au fost externate din spital.

Tripleții identici apar atunci când un ovul se separă în trei, iar fetușii împart aceeași placentă și fluid.

”Toate creșteau atât de repede și se luptau atât de tare încât aproape îi rupeau mușchii lui Karen. Dar nu am putut să le ucidem, toate erau fetițele noastre. Am făcut radiografii în fiecare săptămână pentru a ne asigura că se dezvoltă așa cum trebuie”, a explicat Ian Gilbert.

După două luni de spitalizare, cele trei fetițe identice se află acasă, alături de sora lor mai mare, Faye în vârstă de trei ani, și de părinți.