Peste 1.200 de poliţişti vor asigura ordinea la meciul România – Turcia

Peste 1.200 de poliţişti vor asigura ordinea la meciul România - Turcia
Foto: sport.rol.ro

1.200 de polițiști vor suplimenta forţele de ordine marţi seară, la meciul România-Turcia.

Partida contează pentru grupa D a preliminariilor de calificare la campionatul mondial din Brazilia. Meciul va avea loc pe Național Arena, acolo unde vor veni și 500 de suporteri turci.

Aceștia vor sta grupaţi în Peluza Nord a stadionului, iar cei care își vor cumpăra bilete pe cont propriu vor vedea meciul din sectoare apropiate galeriei echipei din țara Semilunei.

Cei aproximativ 1.200 de poliţişti care se vor ocupa de buna desfăşurare a meciului România-Turcia de la Bucureşti vor asigura paza în zona Aeroportului Internaţional Henri Coandă, a Gării de Nord, a punctelor de frontieră, în apropierea locurilor de cazare ale suporterilor, precum şi pe drumul spre stadion.

Poliția Română acţionează suplimentar față de dispozitivul curent de ordine și siguranță publică, cu 175 de polițiști de la rutieră, 738 de polițiști de la structurile de ordine publică, 112 polițiști de la transporturi și 157 de polițiști de la alte structuri.

În municipiul București și pe traseele de la Aeroportul Internațional Henri Coandă, până la stadionul Național Arena, vor acționa alți aproape 1.100 de polițiști.

Totodată, pentru buna desfăşurare a meciului, traficul rutier va fi restricţionat începând cu ora 15:00, pe artere apropiate arenei naţionale.

La meci sunt anunţaţi cel puţin 500 de suporteri turci care vor încuraja echipa antrenată de Fatih Terim. Oaspeţii au venit deja la Bucureşti şi au fost aşteptaţi la aeroport de 40 de fani gălăgioşi.

Peste 1.200 de polițiști la meciul România – Turcia

Embed:
Tags:
Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)