Polonia: Trei persoane au murit, iar o a patra a fost rănită într-un accident minier

Polonia: Trei persoane au murit, iar o a patra a fost rănită într-un accident minier
La mina de cărbune Myslowice-Wesola din Silezia a avut loc, luni dimineață, un accident care a provocat decesul a trei muncitori, un al patrulea fiind rănit, a anunțat KHW Holding, proprietarul minei, citat de AFP....

La mina de cărbune Myslowice-Wesola din Silezia a avut loc, luni dimineață, un accident care a provocat decesul a trei muncitori, un al patrulea fiind rănit, a anunțat KHW Holding, proprietarul minei, citat de AFP.

Patru muncitori tocmai instalau un cablu electric într-un ascensor, în momentul în care cablul a căzut peste ei„, a declarat Wojciech Jaros, purtătotrul de cuvânt al KHW.

În urma accidentului, ”un muncitor rănit a putut fi evacuat la suprafață și spitalizat într-o stare stabilă”, a afirmat Jaros.

Accidentul s-a produs la 320 metri adâncime. Echipele de salvare au coborât pentru a-i căuta pe ceilalți trei muncitori, însă nu au găsit decât cadavrele acestora pe acoperiștul ascensorului.

Potrivit purtătorului de cuvânt, o comisie de anchetă va insvetiga cauzele accidentului ”care nu trebuia să se producă”.

Ultima oră
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)