Premierul Victor Ponta împlinește 41 de ani. Printre urările colegilor se numără şi cea de a avea un al treilea copil (VIDEO)

Premierul Victor Ponta împlinește 41 de ani. Printre urările colegilor se numără şi cea de a avea un al treilea copil (VIDEO)
Foto: inpolitics.ro

Premierul Victor Ponta îşi aniversează vineri ziua de naştere. El împlineşte 41 de ani, iar colegii din PSD au ţinut să fie primii care îi fac urări.

În timp ce Ecaterina Andronescu i-a urat să facă lucruri bune care să îl bucure, Gabriela Firea i-a transmis să mai facă un copil.

Doamnele din PSD au vrut să fie primele care îi urează „la mulţi ani” preşedintelui social-democrat Victor Ponta.

„Eu personal îi transmit multă sănătate, să se bucure în fiecere zi de ceea ce face, asta înseamnă ca trebuie să facă numai lucruri bune care să îl bucure, să se bucure de cei dragi și de ce nu, să se bucure și de noi colegii”, i-a urat Ecaterina Andronescu.

Senatorul PSD Gabriela Firea îi urează premierului Victor Ponta să nu uite că existe viaţă şi în afara politicii.

„Să nu uite că există viaţă şi în afara politicii şi că pentru a fi politicieni de succes în primul rând trebuie să fim echilibraţi la nivel de familie şi să mai aibă un copil, al treilea. Ar fi foarte frumos, este cea mai mare împlinire pentru o familie, mai ales una tânără şi frumoasă cum este a domniei sale”, a susţinut Firea.

Şi europarlamentarul Corina Creţu a avut un mesaj pentru aniversarea premierului.

„Îi doresc sănătate și putere de muncă și sper că va rezista așa cum a făcut-o până acum”, a spus Corina Crețu

Victor Ponta s-a născut în 20 septembrie 1972. El are doi copii şi este căsătorit cu europarlamentarul PSD Daciana Sârbu, fiica liderului senatorilor PSD, Ilie Sârbu.

Premierul Ponta împlineşte 41 de ani

Embed: