Radu Banciu: Gâdea are buze perfecte, le face cu mov. Cum e posibil ca Dumnezeul Antenelor să nu mă poată înjura pe nume?

Radu Banciu: Gâdea are buze perfecte, le face cu mov. Cum e posibil ca Dumnezeul Antenelor să nu mă poată înjura pe nume?
Foto: B1 Tv

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marți seara, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, de pe B1 TV, despre faptul că realizatorul TV Mihai Gâdea nu îl poate înjura niciodată pe nume în direct.

„Această arătare cu buzele perfecte nu poate niciodată să ne spună pe nume. Este un război de o lașitate fermecătoare când unii nu pot să facă ceva și dau vina pe alții, că ăia de ce pot. Când tu te pretinzi revoluționarul națiunii nu poți tu să-l înjuri pe Banciu? Chiar niciodată nu poate să mă înjure pe nume? Ești un nimeni, atâta timp cât nu ai curajul să îmi spui de ce mă faci dobitoc. Vino cu un nume și cu acuzații direct la persoană”, spune Radu Banciu.

Jurnalistul comentează că nici dacă i-ar pronunța Gâdea numele în fiecare emisiune, nu ar reuși să atingă ratingul „nesimțit și măsluit” al celor de la Antena 3.

„Ce considerente, că nu poți pronunța numele lui Banciu pe Antena 3 ca nu cumva să-mi ridici mintea la fileu. Nu tânjim noi la procentele măsluite de Varan. Dar chiar e posibil ca Dumnezeul Antenelor să nu mă poată înjura pe nume? Chiar îl invit. Și asta este dovadă de democrație”, a mai spus Banciu.

Banciu: Cum este posibil să nu poată Gâdea să mă înjure pe nume?

Embed:
Ultima oră
18:42 - Aproape 15.300 de persoane, vaccinate anti-COVID în ultima zi. Peste 11.000 au primit prima doză
18:38 - Permisul de sănătate și vaccinarea îngrijitorilor, aprobate de Consiliul Constituțional din Franța
18:07 - Raed Arafat: La acest moment, întoarcerea la școală e planificată în condiții de normalitate (VIDEO)
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii
16:59 - De ce nu pot participa decât maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poţi să controlezi situaţia acolo sau să impui măsuri de sănătate publică (VIDEO)
16:44 - Raed Arafat, precizări cu privire la o posibilă carantină națională, în contextul valului patru al pandemiei (VIDEO)
16:40 - Spania: Aproape 2.300 de persoane, testate pozitiv cu coronavirus după ce au participat la festivalurile de muzică din Catalonia