Radu Banciu: Nu avem nevoie de mila lui Rourke. Face adăpost pentru câini pentru că n-a muncit deloc pentru banii aceia

Radu Banciu: Nu avem nevoie de mila lui Rourke. Face adăpost pentru câini pentru că n-a muncit deloc pentru banii aceia
Foto: B1 TV

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, luni seara, în cadrul emisiunii ”Lumea lui Banciu”, de pe B1 TV, despre gestul actorului american Mickey Rourke de a oferi 250.000 de dolari pentru a construi un adăpost uriaș pentru găzduirea maidanezilor din România.

Banciu spune că ţara nu are nevoie de astfel de „eroi” care au câştigat averi nefăcând nimic.

„Ce idiot şi Mickey Rourke, e clar că a câştigat uşor banii ăştia, s-a dus el pe munte şi a zis o replică de 40 de ori şi gata, i-au venit banii. Ăştia sunt bani nemunciţi, de aia aruncă fără cap cu ei. Dacă ar fi un chirurg care ar fi muncit ani întregi pentru banii ăştia, nu-i arunca el pe nişte câini. Rourke în loc să zică ce baftă pe el că are atâţia bani, să facă ceva cu ei, că doar alţii n-o să mai prindă aşa repede că nu e businessman, el i-aruncă aşa. Dar nu de salvatori din ăştia am eu nevoie, n-am nevoie de mila lui, că gesturile astea măreţe făcute cu bani care practic nu sunt ai lui, deci nu sunt munciţi cu adevărat de el, nu mă impresionează”, a spus Banciu.

Actorul american a decis să construiască un adăpost pentru câinii comunitari pe care să-l numească „Sanctuarul câinilor sălbatici din România”.

În ce privește mărimea, presa din SUA scrie că acesta ar putea fi cât un stadion de fotbal.

Tags:
Ultima oră
16:09 - Alexandru Sassu, fostul președinte la TVR, a murit. Afecțiunea de care suferea
15:41 - Florin Cîțu, neintimidat de susținătorii lui Orban: De luni vom fi cu toţii o echipă. Vor fi de partea mea (VIDEO)
15:26 - 493 de unități administrative din România, în scenariul roșu. Lista localităților în care rata de infectare depășește 3 la mia de locuitori
14:47 - Orban, către liberali: Nu-mi aduc aminte ca Florin Cîțu să fi consultat un for al PNL înainte de deciziile ce au dus la criză şi retragerea USR PLUS. Dacă ei nu mai vin în coaliție, cu cine facem majoritate parlamentară?
14:38 - Ludovic Orban: Un lider al PNL trebuie să fie carismatic și să aibă forța și inteligența de a duce PNL la victorie. Am câștigat această competiție
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)
13:40 - Peste 7,600 de noi infectări cu COVID-19 la nivel național și 264 de copii, spitalizați. Doar 3 paturi ATI, libere în București