Radu Banciu: Radio Guerrilla înseamnă să stai în singurătatea ta și să-ți asculți muzica pe divan (VIDEO)

Radu Banciu: Radio Guerrilla înseamnă să stai în singurătatea ta și să-ți asculți muzica pe divan (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, vineri seară, în cadrul emisiunii ”Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 TV, despre închiderea postului Radio Guerrilla, despre care a spus că reprezenta doar singurătate.

Parcă cei de la Radio Guerrilla nu voiau să se predea. Ei sunht mai cu moț. Sper că până la urmă or să se predea și ei că sunt destule frecvențe în FM, nu avem nevoie de management din ăsta de proastă calitate și să își asculte muzica acasă. Le-am și spus ăstora care plâng acum după Radio Guerrilla, că și ăla s-a închis. Ascultați acasă, pe divan, să nu vă audă nimeni, muzica la căști, aia e Radio Guerrilla: să stai în sigurătatea ta și să-ți asculți muzica aia pe care numai tu o asculți”, a afirmat Banciu.

Radio Guerrilla poate să fie făcut de fiecare dintre noi”, a completat realizatorul.

Radu Banciu: Radio Guerrilla înseamnă să stai în sigurătatea ta

Embed:

Ultima oră
18:07 - Raed Arafat: La acest moment, întoarcerea la școală e planificată în condiții de normalitate (VIDEO)
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii
16:59 - De ce nu pot participa decât maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poţi să controlezi situaţia acolo sau să impui măsuri de sănătate publică (VIDEO)
16:44 - Raed Arafat, precizări cu privire la o posibilă carantină națională, în contextul valului patru al pandemiei (VIDEO)
16:40 - Spania: Aproape 2.300 de persoane, testate pozitiv cu coronavirus după ce au participat la festivalurile de muzică din Catalonia
16:29 - Cod portocaliu de grindină și vijelii în aproape toată România. Director ANM: Vântul va sufla cu până la 100 km/h (VIDEO)
16:12 - Încă un incident feroviar pe Magistrala 800 București – Constanța: Unul dintre vagoanele unui tren privat de marfă a deraiat. Care sunt cauzele