Şerban Huidu: O să fiu alături de voi, cât de curând

Şerban Huidu: O să fiu alături de voi, cât de curând
Foto: evz.ro

Realizatorul radio şi de televiziune Şerban Huidu a scris pe blogul personal că face recuperare o dată pe zi şi a promis că va fi din noi alături de public cât mai curând.

Huidu menţionează că a citit mesajele trimise de public, atât pe cele de încurajare, cât şi pe cele răutăcioase şi că pe acestea din urmă a ales să le ignore.

“Am citit mesajele de încurajare, şi pe cele cu răutăţi, dar nu mă afectează, nu le bag în seamă. Oricum sunt puţine”, spune Huidu pe blog.

Cunoscutul realizator al emisiunii Cronica Cârcotaşilor a fost internat pe 29 decembrie 2010 în stare gravă la spitalul din Innsbruck după ce a suferit un accident la schi. Huidu a fost menţinut într-o comă artificială pentru a i se face mai multe investigaţii medicale.

Şerban Huidu s-a trezit din coma indusă pe 1 ianuarie, moment în care medicii au spus că recuperarea lui este o chestiune “de săptămâni”. De asemenea, medicii de la spitalul austriac au declarat că, datorită faptului că purta o cască de protecţie, Huidu nu a suferit o accidentare mai gravă, potenţial fatală.

Ultima oră
14:15 - GCS: 1.131 de paturi ATI COVID în România, din care 990 sunt ocupate. Câte locuri sunt în București
14:12 - Eugen Tomac (PMP): Comisia Europeană monitorizează situația comunității românești din Serbia, care e în continuare profund discriminată. Belgradul încalcă flagrant drepturile românilor
13:51 - Florin Cîțu: Vreau mai multă implicare din partea Primăriei Capitalei în gestionarea valului 4 COVID / Laude pentru Cseke Attila, interimarul de la Sănătate (VIDEO)
13:41 - Loredana Groza, anunț după ce duminică a fost luată cu ambulanță. Cum se simte artista
13:37 - IOS 15, lansat oficial. Ce aduce nou sistemul de operare de la Apple
13:28 - Acces Direct, de la Antena 1, vine cu o nouă blondină: Cosmina Scăunașu. Cine este ea şi ce a spus Mirela Vaida
13:23 - Explozie a cazurilor de COVID: 6.789 în ultima zi, din care peste 1.000 doar în București. Încă un județ a intrat în scenariul roșu / Pandemia a mai făcut 129 de victime / 990 de pacienți la ATI, din care 20 sunt copii
13:11 - Florin Cîțu: O să cer o anchetă pentru că vreau să știu cum a fost pregătit valul 4 de Ministerul Sănătății
13:10 - UE susține Franța, în conflictul cu SUA, pe tema submarinelor nucleare. Care a fost poziția oficială a României / Scandalul se poate extinde și la noi, unde Naval Group a câștigat un contract pentru corvete, care încă nu a fost semnat
13:00 - Vlad Voiculescu (USR PLUS): Campania de vaccinare e un eșec. Problemele – Prioritizarea esențialilor și concursul întru relaxare, când vaccinarea deja încetinea