Sibiu: O mașină de Poliție a ars în totalitate pe DN1, în timp ce monitoriza traficul

Sibiu: O mașină de Poliție a ars în totalitate pe DN1, în timp ce monitoriza traficul

Un autoturism al Poliţiei Sibiu a ars pe DN1, între localităţile Săcel şi Sălişte. Dacia Logan în care se afla un polițist cu aparatul radar al Serviciului Poliţiei Rutiere Sibiu a luat foc în timp ce monitoriza traficul. 

Agentul care se afla în interiorul maşinii a ieşit imediat ce a observat flăcările sub capotă, dar pompierii sosiţi la faţa locului nu au mai putut salva nimic din autoturism.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, poliţistul care era în maşină a alertat pompierii după ce a observat că iese fum de sub autoturism. Flăcările au cuprins cu repeziciune maşina şi, în ciuda faptului că o autospecială din cadru ISU Sibiu a intervenit să stingă focul, autoturismul a ars în întregime.

„Un autovehicul din dotarea Biroului de Servicii Rutiere, neinscripţionat, dotat cu aparatură video şi de măsurare a vitezei de deplasare, aflat în timpul serviciului, la km 329, în afara oraşului Sălişte, a luat foc. A fost solicitată intervenţia colegilor de la ISU însă nu s-a reuşit anihilarea incendiului”, a precizat Bogdan Maxim, de la Brigada Rutieră Sibiu.

În urma acestui incident,  traficul s-a desfăşurat cu dificultate pe DN1, între localităţile Săcel şi Sălişte.

O masina de politie a ars in intregime pe DN1

Embed: