SMURD a fost dotat cu încă un elicopter. Victor Ponta: Se poate face performanță într-un domeniu, indiferent de schimbarea guvernelor

SMURD a fost dotat cu încă un elicopter. Victor Ponta: Se poate face performanță într-un domeniu, indiferent de schimbarea guvernelor

Serviciul SMURD a fost dotat cu încă un elicopter, la ceremonia de predare fiind prezenți premierul Victor Ponta, ministrul Sănătății Vasile Cepoi, subsecretarul de stat Raed Arafat, ministrul de Interne Ioan Rus, precum și reprezentanți ai firmei Eurocopter, care a produs aparatul de zbor.

Cu această ocazie, Ponta a declarat că Executivul va sprijini în continuare SMURD și că Ministerul de Finanțe va asigura fonduri pentru achiziționarea unui elicopter nou pentru MAI sau pentru repunerea în circuit a elicopterelor deja existente care necesită reparații.

”Guvernul pe care-l conduc dorește să asigure mereu resursele de finanțare pentru achiziționarea și a celorlalte elicoptere și pentru a încerca să arătăm că într-un domeniu sectorial poate exista performanță și poate exista continuitate, indiferent de schimbarea guvernelor sau de anii care au trecut” a spus Ponta.

Premierul a anunțat să că s-au găsit foduri la Finanțe pentru o eventuală achiziționare a unui elicopter și pentru MAI.

”Minstrul de Finanțe m-a anunțat că a reușit să găsească sursele financiare epntru a încerca fie de a achiziționa un elicopter, fie de a repara elicoptere aflate deja la MAI” a spus Ponta, menționând că se dorește ca activitatea MAI să fie la fel de eficientă ca cea a SMURD.

Ponta, la predarea elicopterului pentru SMURD

Embed: " />
Ultima oră
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)