Şoferiţă din Constanţa, prinsă cu 229 km/oră pe Autostrada Soarelui

Şoferiţă din Constanţa, prinsă cu 229 km/oră pe Autostrada Soarelui

În urma controlului de rutină efectuat de poliţişti pe Autostrada Soarelui, în cursul zile de duminică, Irina Dabu, de 21 de ani, a înregistrat recordul de viteză. Ea a fost prinsă cu 229 de km/oră, în timp ce se grăbea să ajungă acasă, de la Bucureşti.

Tânăra este fiica unui om de afaceri din Constanţa şi se afla la volanul unui autoturism Audi TT. Pentru depăşirea vitezei legale, fata a primit amendă contravenţională.

Cea mai mare viteză înregistrată vreodată pe Autostrada Soarelui, de poliţişti, este de 257 de kilometri la oră.

Tânără prinsă cu 229 de km/oră pe A2

Ultima oră
18:09 - Jair Bolsonaro intră la Adunarea Generală a ONU, dar nu și în restaurantele din New York, unde dovada vaccinării e obligatorie. Președintele Braziliei a fost fotografiat mâncând pizza pe marginea drumului (FOTO)
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Joaca de-a politica trebuie să se termine! Cine poartă răspunderi pentru această criză gravă trebuie să și le asume și să acționeze în consecință. După 25 septembrie, PNL are capacitatea să pună punct crizei (VIDEO)
17:08 - Echipa Orban, apel pentru soluționarea crizei politice. Ionel Dancă: Ludovic Orban, cel care poate face majoritatea parlamentară. Respingem orice fel de colaborare cu PSD (VIDEO)
17:03 - Schimbări la înmatricularea și radierea mașinilor. Detaliul pe care toți șoferii trebuie să îl știe
16:39 - Lista celor 234 de localități în care incidența e de cel puțin 3 la mie (DOCUMENT)
16:31 - 2.468 de școli vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile. Anunțul medicului Valeriu Gheorghiță
16:29 - Florin Cîțu: Octavian Berceanu a fost numit politic la Garda de Mediu și nu l-am demis eu, de fapt i-a fost retras sprijinul politic atunci când USR a ieșit de la guvernare
16:17 - Marcel Ciolacu: Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul
16:16 - Florin Cîțu, declarații contradictorii despre valul 4: „S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum”