Sorin Oprescu nu vrea să spună cum va vota la referendumul privind eutanasierea câinilor maidanezi

Sorin Oprescu nu vrea să spună cum va vota la referendumul privind eutanasierea câinilor maidanezi

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, vineri, că nu își va exprima public votul pe care îl va da la referendumul local pentru că nu dorește să poată influența astfel pe cineva.

„Nu am dorit niciodată să pot să influenţez pe cineva. Fiecare în cabina de vot va decide. Sunt convins că în cabina de vot mulţi vor renunţa la dualismul, care face parte din noi, din toţi”, a declarat Sorin Oprescu, după aprobarea, în şedinţa de vineri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), citează Mediafax.

Referendumul local a fost aprobat de CGMB pentru 6 octombrie, bucureştenii urmând să răspundă cu „da” sau „nu” la întrebarea privind eutanasierea câinilor maidanezi care nu au fost adoptaţi în termenul prevăzut de lege.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”