Sorin Roșca Stănescu: Există voci în PNL care vor ruperea Uniunii Social Liberale (VIDEO)

Sorin Roșca Stănescu: Există voci în PNL care vor ruperea Uniunii Social Liberale (VIDEO)

Sorin Roșca Stănescu a afirmat, luni, că în Partidul Național Liberal există voci care vor ca Uniunea Social Liberală să se destrame, relatează B1 TV.

Există voci, în special locale, care încep să pună în discuție o posibilă rupere a USL-ului, dar sunt destul de puține. Vocea predominantă este pentru unitate. Vom ști mai multe la capătul a două zile de dezbatere pe care le vom avea la Mamaia, acolo se vor discuta în detaliu lucrurile astea, se vor putea pronunța foarte mulți colegi din țară”, a declarat liberalul.

Tensiuni există, dar ceea ce ne leagă este pentru moment mult mai puternic. Vocile sau nemulțumirle reale sunt excepțiile care confirmă regula. USL ar trebui să reziste întreg mandatul. (…) Nu mă aștept să fiu dat afară din partid, așa cum nu m-am așteptat nici să nu mai fiu consilier”, a mai spus Sorin Roșca Stănescu la B1 TV.

Este exclus ca întâlnirea care are loc astăzi (n.r. luni) să aibă vreo rupere a protocolului USL”, a subliniat național-liberalul.

Totodată, Roșca Stănescu a precizat că PNL nu trebuia să piardă Ministerul Justiției, aceasta fiind cea mai importantă decizie ratată de liberali.

Luni, liderii USL au organizat o întâlnire de urgență la care participă Victor Ponta, Crin Antonescu, Dan Constantin, cât și Dan Voiculescu. (Detalii AICI)

Sorin Roșca Stănescu: Există voci în PNL care vor ruperea USL

Embed:
Ultima oră
18:00 - Cristian Diaconescu, despre viitorul secretar general al NATO: „Discuția în acest moment, într-adevăr, se îndreaptă spre o variantă din Europa de Est” / Ce spune despre varianta Klaus Iohannis (VIDEO)
17:51 - Bărbat din Dolj, rănit grav de artificii, la o petrecere. A fost transferat cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca
17:43 - MAE dezvăluie câți moldoveni sunt în așteptare pentru cetățenia română. Cererile, afectate de pandemia de COVID-19
17:30 - Japonia prelungește starea de urgență la Tokyo și o introduce și în alte regiuni: Gazda Jocurilor Olimpice se confruntă cu un trend pandemic alarmant pe fondul variantei Delta
17:18 - Secția de Oncologie a Spitalului Județean Buzău, închisă pentru o săptămână. Singurul medic intră în concediu
17:13 - Ministerul Culturii a avut o execuție bugetară de 90% în primul semestru. Bogdan Gheorghiu: „Salut iniţiativa prim-ministrului Florin Cîţu. Românii trebuie să ştie şi să înţeleagă ce se întâmplă cu taxele şi impozitele pe care le plătesc”
17:00 - Atac ransomware asupra Spitalului Clinic Witting din București. SRI: Astfel de atacuri reprezintă un semnal de alarmă cu privire la nivelul scăzut de securitate cibernetică
16:45 - Belarus, gata să invite trupe rusești dacă este nevoie, spune Aleksandr Lukașenko: „Dacă este necesar, nu vom ezita”
16:42 - Vaccinul împotriva COVID-19, obligatoriu pentru medici în Ungaria. Măsura intră în vigoare de la 1 septembrie
16:35 - Scrisoare a mediului academic împotriva schimbărilor privind plagiatele. Klaus Iohannis: Am toleranță zero față de orice abatere de la cultura integrității