Tânără din Arad, în comă profundă, după un consum susţinut de suplimente alimentare pentru slăbit (VIDEO)

Tânără din Arad, în comă profundă, după un consum susţinut de suplimente alimentare pentru slăbit (VIDEO)
Foto: cotidianul.ro

O tânără de 27 de ani, din Arad, este în comă profundă, după un consum susţinut de suplimente alimentare pentru slăbit. Cel puţin asta consideră familia femeii, ţinută în viaţă acum doar cu ajutorul aparatelor.

Singurele medicamente pe care le lua erau anticoncepţionalele şi medicamentele pentru scăderea ponderală. In acest moment, nimeni nu poate spune dacă acestea i-au provocat femeii stopul cardiac, însă rudele vor să ceară unui laborator privat să faca analiza suplimentului alimentar pe care tânăra îl lua de o lună.

Soţul femeii povesteşte că Alexandra era o tânără veselă, obsedată doar de dorinţa de a da jos câteva kilograme. Nicio dieta nu părea să aibă efect, astfel încât femeia a recurs la nişte suplimente alimentare pentru slăbit. Tânăra şi le-a administrat singură, doar la indicaţiile farmacistului, iar la nici o lună de la începerea tratamentului, s-a întâmplat nenorocirea.

La spital, medicii au constatat că starea ei de sănătate era foarte gravă.

Tânăra este de o săptămână în coma de gradul 3. Soţul tinerei a păstrat conţinutul uneia dintre cutiile cu suplimente pentru slăbit şi intenţionează să îl ducă la un laborator de analize pentru a afla exact ce conţine.

Tânără din Arad, în comă din cauza pastilelor de slăbit

Embed: