Topul celor mai scumpe chirii din Capitală: Cea mai scumpă proprietate, închiriată la 27.000 euro pe lună

Topul celor mai scumpe chirii din Capitală: Cea mai scumpă proprietate, închiriată la 27.000 euro pe lună
Foto: imobiliare.ro

Bucureștiul este orașul cu cele mai mari chirii, iar în topul celor mai scumpe proprietăți date spre închiriere se află o vilă dată pentru suma de 27.000 euro pe lună.

Vila cu 10 camere, întinsă pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați, este situată în zona Aviatorilor. Clădirea este la prima închiriere, are o arhitectură deosebită, iar pentru că proprietatea are standarde de securitate implementate se pretează pentru sediu de ambasadă, reşedinţă diplomatică sau pentru sediu de companie. Clădirea are subsol, demisol, parter şi patru etaje, are o suprafaţă utilă de 2.000 de metri pătraţi, 17 locuri de parcare şi 2 garaje, potrivit Imobiliare.ro.

Pe locul secund se situează o casă cu 23 de camere, 6 băi și 2 balcoane, din zona Romană. Construită în perioada interbelică, clădirea se pretează atât pentru rezidențial, cât și pentru un sediu de birouri, fiind scoasă la închiriere pentru suma de 18.000 euro/lună.

Tot cu 18.000 de euro pe lună este închiriată o casă cu 25 de camere din zona Aviatorilor, cu o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi, fiind construită din perioada interbelică.

O vilă din zona Unirii, construită în perioada interbelică, care a beneficiat de restaurare, cu 20 de camere şi o suprafaţă de 900 de metri pătraţi, este închiriată la un preţ de 16.200 de euro pe lună. Vila beneficiază de o curte de 800 de metri pătraţi şi se pretează pentru casino, ambasadă sau restaurant de lux.