Traian Băsescu: Nu pot sta în remorca unui mitoman cum este Ponta. Nu voi ezita să-mi retrag semnătura de pe un acord gol (VIDEO)

Traian Băsescu: Nu pot sta în remorca unui mitoman cum este Ponta. Nu voi ezita să-mi retrag semnătura de pe un acord gol (VIDEO)

Traian Băsescu a declarat, marți, în cadrul unei conferințe de presă, că își va ridica oricând va fi nevoie semnătura de pe pactul de coabitare și va face acest lucru cu toată responsabilitatea.

”Limbajul dublu e catastrofal pentru România, și occidentalii îl sesizează. Oamenii aceștia (n.r. Ponta, Antonescu) sacrifică interesele de credibilitate ale României pentru interesele lor interne, mint și batjocoresc statul de drept. Vă pot spune cu certitudine că nu îmi voi menține semnătura pe un acord prin care împreună să ne mințim partenerii. De bine de rău, așa cum am fost, mi-am câștigat prestigiul că ce spun asta fac”, a declarat președintele.

”Nu pot sta în remorca unui mitoman cum e Victor Ponta și să fim amândoi etichetați la fel. El zâmbește, râde, e un Oprescu de mai proastă calitate, măcar Oprescu are mai mult umor. Nici ăla nu face nimic și tot cu șmecherii de pe malul Dâmboviței, numai că el se pare că nu e de pe malul Dâmboviței și mai puțin evoluat la modul cum exersează clovneria la nivel de șef de guvern”, a explicat Băsescu.

”Cel mai ridicol e când spune ‘ne trebuie pactul’. Crede că păcălește pe cineva să spună că nu el a rupt pactul? Când voi decide să-mi ridic semnătura o voi face cu toată răspunderea și informând public de ce. Poate și el are să-mi reproșeze mie încălcări, sunt dispus să le discutăm, dar m-am ferit să-l încalc, pentru că îi știu valoarea pentru România”, a subliniat șeful statului.

”Nu voi ezita să-mi retrag semnătura de pe un acord care a rămas gol”, a precizat Traian Băsescu.

Băsescu: Nu pot sta în remorca unui mitoman cum este Ponta

Embed:

Ultima oră
09:03 - Valeriu Gheorghiță: „Vaccinarea reduce de 25 de ori riscul să ajung la spital în cazul în care mă îmbolnăvesc cu varianta Delta”
08:41 - Companiile din România preferă împrumuturile externe. Un stoc ridicat de datorie către creditori externi poate deveni o problemă în vremuri de criză, avertizează BNR
08:35 - Despărțire surpriză în lumea mondenă: Cristian Boureanu și Laura Dincă și-au spus adio după aproape șapte ani de relație
08:18 - Ce se va întâmpla cu atleta din Belarus, forțată să părăsească Jocurile Olimpice. Anunțul făccut de autoritățile japoneze
08:16 - Alina Șerban (ANM): Disconfort termic deosebit de accentuat în sudul și sud-estul României, cu valori spre 41 de grade în Muntenia. În restul țării, vorbim de o scădere semnificativă a temperaturilor (VIDEO)
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente / Insula Rhodos a rămas fără apă și curent electric (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)