Un bărbat vrea să fie încarcerat în locul lui Gigi Becali: Ar trebui să i se spună Măria Ta, nu Gigi Becali (VIDEO)

Un bărbat vrea să fie încarcerat în locul lui Gigi Becali: Ar trebui să i se spună Măria Ta, nu Gigi Becali (VIDEO)

Vrea să fie încarcerat în locul lui Gigi Becali. Vorbim despre un pensionar de 63 de ani din Ilfov care a depus astăzi la Penitenciarul din Jilava o solicitare prin care cere să execute el pedeapsa în locul patronului din Ghencea.

Şi nu este singura noutate din procesul lui Becali. Şedinţa în care se ia în discuţie recursul depus de Becali la decizia prin care Tribunalul Bucureşti a respins cererea de întrerupere a executării pedepsei a fost întreruptă de o femeie.

Un bărbat din judeţul ilfov nu doar că este susţinătorul lui Gigi Becali, ci vrea chiar să facă închisoare în locul lui.

Acesta a depus o cerere adresată comandantului Penitenciarului Jilava în care îi cere acestuia ă fie încarcerat în locul latifundiarului pentru că, spune el, Becali este nevinovat.

Eu doresc aşa: toată perioada, iar în perioada sau zilele în care el va fi eliberat pentru problemele lui personale să îi țin locul ca zălog în pușcărie. Om ca domnul Gigi Becali sunt puțini în România. Eu, de fapt, nu-l cunosc decât pe dânsul. Și pentru tot binele pe care l-a făcut românilor care au rămas fără nimic ar trebui să i se spună nu Gigi Becali, ci Măria ta”, a declarat Niculae Ștefan, susținătorul lui Becali.

Ilfoveanul spune că vrea astfel să dea o plamă justiţiei care l-a băgat în închisoare pe afacerist pe nedrept. De cealaltă parte, avocaţii lui Becali aduc documente peste documente care să demosntreze că fostul parlamentar este esenţial în afacerile pe care le conduce şi mai ales în cazul Stelei, care are de pierdut în continuare din cauza închiderii patronului după gratii.

Sunt fotbalişti ale căror contrcate se vor încheia curând. Şi ei personal au cerut să discute cu Gigi. Se impune prezenţa lui Gigi pentru că Steaua a devenit cea mai bună echipă din ţară. (…) Avem de depus documente şi copie pentru procuror. Aducem hotărârea Consiliului General al clubului Steau cu extrasele de cont cu banii pe care i-a virat Becali. De asemenea discuţii telefonice şi oferta pentru transferul unui jucător în străinătate. Chiricheş”, a declarat Pavel Abraham:

Înţeleg că una dintre societăţile care are de suferit e Steaua?”, a întrebat judecătorul

Becali consideră Steaua copilul de suflet.  A doua unitate importantă care solicită întreruperea pedepsei este o firmă din Ucraina care are 60 de angajaţi şi unde Becali e asociat”, a afirmat Abraham în timpul ședinței de judecată.

În plus, apărătorii lui Becali spun că familia acestuia nu se poate descurca fără el.

Tot ce a făcut pentru Steaua nu contează? Şi nu are contract de muncă acolo! Familia lui Gigi Becali nu are mijloace de existenţă zilnice. Înainte de a fi judecătoare, sunteţi oameni, doamnelor. Daţi-i 3 luni pentru a nu fi distrus, pentru a nu se distruge după el şi familia, pentru a nu lasă oamenii pe drumuri”, a prezentat Paula Iacob în fața magistraților.

Avocaţii latifundiarului susţin în continuare că reeducarea acestuia poate fi făcută mai bine în libertate şi chiar au invocat legile de peste graniţă. Apărătorii au depus un document prin care se arată că în Suedia cel condamnat alege când să îţi execute pedeapsa. Astfel, au timp să-şi rezolve problemele, iar condamnaţii suedezi au dreptul la muncă, în vreme ce noi suntem mai rigizi, a spus Pavel Abraham în faţa instanţei.

Suntem într-un moment important unic în România, încercăm să eliminăm  neajunsurile pe care instanţa de fond le-a menţionat.  Există necesitatea urgentă ca Becali să-şi pună la punct afacerile”, a susținut avocatul Pavel Abraham.

La Curtea de Apel Bucureşti au venit pentru a-l susţine pe Gigi Becali, antrenorul campioanei României, Laurenţiu Reghecampf, dar şi soţia sa, Anamaria Prodan. În instanţă a venit şi omul de încredere al patronului din Ghencea, Ionuţ Luţu.

Un susținător al lui Gigi Becali vrea să îi țină locul în penitenciar

Embed: