Vânt puternic în București: Opt mașini, avariate după ce un copac a căzut pe Şoseaua Ştefan cel Mare. 3 stâlpi au căzut în Sectorul 5

Vânt puternic în București: Opt mașini, avariate după ce un copac a căzut pe Şoseaua Ştefan cel Mare. 3 stâlpi au căzut în Sectorul 5

Un copac a căzut, vineri dimineață, peste opt mașini de pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală, în zona Spitalului Colentina. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Rutiere București, Ioana Stancu, două mașini erau parcate, în timp ce alte șase au fost lovite în mers.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a precizat pentru B1 TV că nu sunt persoane rănite, iar două echipaje de descarcerare intervin la fața locului.

Traficul dintre Obor înspre Ștefan cel Mare este complet blocat, până ce șoseaua va fi eliberată.

De asemenea, din cauza vântului puternic, trei stâlpi de electricitate au căzut pe strada Tăcerii, în Sectorul 5. Unul dintre stâlpi a căzut peste o mașină parcată, traficul fiind blocat în zonă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti a mai spus că un banner este în pericol să se prăbuşească în zona Decebal – Piaţa Muncii, la faţa locului intervenind echipele ISU Bucureşti.

Zona Munteniei se află vineri și sâmbătă sub o avertizare de ploi și vânt puternic. Potrivit ANM, în Banat, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea va ploua, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20 l/mp. Vântul va avea intensificări locale, temporare, cu viteze mai mari în sud şi sud-est, unde rafalele vor depăşi 50 km/h.

Trafic blocat în București, după ce un copac a căzut

Embed:
Un copac a căzut peste 8 mașini, în București

Embed:
Tags: