Vasile Blaga îi răspunde lui Ponta: Meseriile de chelner și de vameș sunt meserii onorabile, ca toate celelalte

Vasile Blaga îi răspunde lui Ponta: Meseriile de chelner și de vameș sunt meserii onorabile, ca toate celelalte

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, i-a răspuns dur premierului Victor Ponta , care îi calificase pe liderii PDL ca fiind doar nişte „chelneri”. Blaga i-a reamintit lui Ponta că meseria de chelner este una onorabilă şi nu este nevoie să plagiezi sau să furi pentru a o exercita cu cinste.

Aș vrea să vă spun că și meseria de chelner, și cea de vameș, sunt meserii onorabile, ca toate celelalte. Nu trebuie să furi, să plagiezi, ca să îți îndeplinești cu cinste cele două meserii” a spus Blaga.

Premierul Victor Ponta a avut această ieşire după ce liderii PDL i-au cerut să coabiteze cu preşedintele Traian Băsescu.

Nu cred ca domnii de la PDL știu ce înseamnă coabitare pentru că ei sunt folosiți de domnul Băsescu pe post de chelneri, nu coabitezi cu chelnerii, chelnerii vin și fac ce le cere mușteriul Băsescu” a spus Ponta, după invalidarea referendumului de către CCR.

Chiar şi în acest condiţii, Blaga susţine că oferta celor de la PDL este în continuare valabilă. Democrat-liberalii sunt dispuşi să conlucreze cu cei de la USL pentru a pune capăt crizei politice.

Blaga: Meseriile de chelner și de vameș sunt onorabile

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22883').select();" id="embed_text_22883" />
Tags: