Vasile Blaga: Prezență la vot de 46,8% la ora 23.00

Vasile Blaga: Prezență la vot de 46,8% la ora 23.00
Foto: ghimpele.ro

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat duminică, după încheierea votului pentru referendum, că s-a înregistrat o prezență la urne de 46,8% la ora 23.00, potrivit unui exit poll al PDL.

Cu puțin timp înainte de anunțarea rezultatelor sondajului PDL, Vasile Blaga a ținut să le mulțumească românilor care nu s-au prezentat la vot duminică, precum și celor care l-au susținut pe președinte în timpul campaniei electorale.

Mulţumesc românilor care ne-au înţeles mesajul, pentru că de fapt n-a fost un vot aici pentru preşedinte, pentru Traian Băsescu, a fost un vot pentru democraţie. Le mulţumesc tuturor colegilor care sunt aici şi cu care am fost în această campanie electorală, şi le mulţumesc şi tuturor colegilor mei care mai au mult de lucru în noaptea asta, până spre 4-5 când trebuie să terminăm numărătoarea, cum am făcut-o de fiecare dată. Nu în ultimul rând îi mulţumesc şi domnului preşedinte pentru mesajul extrem de clar că trebui până la urmă să ne aşezăm cu toţii la masă şi să gândim o Românie europeană, o Românie de care tuturor să fim mândri în lunile şi anii următori, vă mulţumesc mult”, a spus Blaga.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului