Victor Ponta: Îmi doresc ca Antonescu să rămână copreşedinte USL. Va fi candidatul nostru la preşedinţia ţării

Victor Ponta: Îmi doresc ca Antonescu să rămână copreşedinte USL. Va fi candidatul nostru la preşedinţia ţării

 Premierul Victor Ponta a declarat luni seară, că îşi doreşte ca liderul PNL Crin Antonescu să nu se retragă, să rămână alături de el copreşedinte al USL şi să fie candidatul Uniunii la preşedinţia ţării.

„În primul rând, când câştigi, nu te retragi. Ai câştigat cu 90%, celălalt a pierdut şi vezi că se duce în birou. În al doilea rând, obligaţia lui Crin Antonescu şi a mea nu este faţă de Băsescu şi ziarele lui Băsescu, ci este faţă de cei care au votat. Eu îmi doresc, şi cred că e corect să rămână copreşedinte (al USL – n.r.), şi va fi candidatul nostru la preşedinţia ţării”, a afirmat Victor Ponta, la Realitatea TV.

Retragerea lui Crin Antonescu din politică a fost un subiect foarte comentat după publicarea rezultatelor oficiale ale referendumului, mai ales că fostul lider liberal a revenit de mai multe ori asupra declarațiilor sale privind retragerea.

Deocamdată Antonescu nu a făcut nico declarați post-referendum în acest sens, dar atât Victor Ponta cât și actualul președinte al PNL, Daniel Chițou încearcă să facă uitat spusele lui Antonescu.

Ultima oră
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit
21:54 - Florin Cîțu: În coaliție și eu, și Ludovic Orban susținem interesele PNL. Orice competiție e frumoasă – în economie reduce prețurile și crește oferta, în politică scoate cel mai bun lider la suprafață
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură