Victor Ponta, la lansarea proiectului laser ELI-NP: Este cel mai mare proiect la nivel bugetar, de peste 260 milioane euro (VIDEO)

Victor Ponta, la lansarea proiectului laser ELI-NP: Este cel mai mare proiect la nivel bugetar, de peste 260 milioane euro (VIDEO)

Aflat la Institutul de Fizică de la Măgurele pentru lansarea proiectului ELI-NP, premierul Victor Ponta a declarat că acesta este cel mai mare proiect la nivel bugetar al României, depășind suma de 260 milioane euro.

Mă bucur că astăzi avem ocazia să pornim acest proiect”, a declarat Ponta.

În urmă cu doi ani, cei care au auzit de proiect au luat în râs acest proiect. (…) Din fericire au fost oameni care au avut mai multă încredere. Unul dintre oamenii care a contribuit foarte mult ca acest proiect să existe și să poată să înceapă astăzi este domnul comisar Hahn căruia vreau să îi mulțumesc încă odată și să constat că așa cum se întâmplă de multe ori oameni din afara României au mai multă încredere în România decât avem noi înșine”, a precizat Victor Ponta.

Primul ministru a mai susținut că și în România se pot întâmpla lucruri pe care mulți nu le credeau posibile.

Pentru mine astăzi va fi ziua în care o să încerc să transmit tuturor încrederea că se pot întâmpla lucruri în România, lucruri pe care nu le credeam posibile. Da, putem să avem cel mai mare proiect de cercetare finanțat din fonduri europene și este cel mai mare proiect, vorbesc ca sumă, este 260 milioane euro”, a afirmat premierul, care a catalogat acest proiect ca fiind unul istoric.
 

Victor Ponta, la lansarea proiectului laser ELI-NP

Embed: