Victor Ponta: Mediafax și Reuters au dat titluri tâmpite la declarațiile mele despre Roșia Montană (VIDEO)

Victor Ponta: Mediafax și Reuters au dat titluri tâmpite la declarațiile mele despre Roșia Montană (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seară, în direct pentru emisiunea „Sub semnul întrebării” de pe B1 TV că afirmațiile sale referitoare la decizia Parlamentului în cazul Roșia Montană au fost prost înțelese atât de presa română, cât și de cea britanică.

„Respingerea proiectului Roșia Montană ar fi o catastrofă pentru România”, a titrat agenția de presă Mediafax știrea referitoare la declarațiile premierului legate de subiectul exploatării miniere.

După ce inițial premierul a catalogat titlul celor de la Mediafax ca fiind unul „manipulator”, Victor Ponta a precizat că și cei de la Reuters l-au interpretat greșit.

„Cei de la Reuters au dat un titlu tâmpit. Citatul este corect, dar titlul este exact invers decât citatul. Mediafaxul a citat prost, iar titlul este manipulator, e o mare măgărie”, a spus Victor Ponta.

„Roşia Montană este un proiect foarte important ca simbol, nu în primul rând din punct de vedere economic. Dacă Parlamentul va decide să nu se facă acest proiect, nu va fi o mare problemă (din punct de vedere economic), dar dacă România oferă mesajul că suntem împotriva investitorilor străini, împotriva exploatării potenţialului nostru, acest lucru ar fi o catastrofă pentru România”, a declarat Victor Ponta pentru jurnaliștii de la Reuters. (Detalii AICI)

Ponta comentează știrea apărută pe Reuters, despre Roșia Montană

Embed: