Victor Ponta o avertizează pe Maria Grapini: „Dacă e nemulțumită, sigur o să găsim un alt ministru mai bun” (VIDEO)

Victor Ponta o avertizează pe Maria Grapini: „Dacă e nemulțumită, sigur o să găsim un alt ministru mai bun” (VIDEO)

Primul ministru Victor Ponta a declarat marți, că dacă Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri, este nemulțumită de mediul de afaceri din România, „o să găsim un alt ministru mai bun”.

Întrebat cum comentează afirmațiile acesteia, primul ministru a spus: „Nu cunosc declarația. Relația dintre Guvern și mediul de afaceri sigur că este în primul rând responsabilitatea doameni ministru Grapini. Dacă e nemulțumită, sigur o să găsim un alt ministru mai bun”.

În replică, Maria Grapini a afirmat că va demisiona din funcţie numai dacă premierul Victor Ponta îi va cere să părăsească funcţia. Grapini a menţionat că îşi asumă afirmaţiile pe care le-a făcut la activitatea Guvernului. (Detalii AICI)

„Nu se înţeleg perfect problemele mediului de afaceri la nivelul Guvernului. Am impresia uneori că merg pe contrasens când mă duc cu anumite lucruri preluate din mediul privat, dar asta este problema mea”, a declarat Maria Grapini, anterior.

Ministrul Grapini a mai spus că este mult mai greu de pus în practică anumite decizii, în mediul public, decât în mediul privat, din cauza barierelor birocratice și a personalului insuficient pregătit.

Ponta: Dacă Grapini e nemulțumită, poate găsim alt ministru mai bun

Embed:
Ultima oră