Voiculescu, după condamnarea la 5 ani cu executare: Voi ataca decizia. Singura acuzaţie care mi se poate aduce e de influenţare telepatică

Voiculescu, după condamnarea la 5 ani cu executare: Voi ataca decizia. Singura acuzaţie care mi se poate aduce e de influenţare telepatică

Dan Voiculescu a comentat pe blog decizia magistraților Tribunalului București, de a-l condamna la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul ICA, arătând că reprezintă o nedreptate și că va ataca decizia instanței.

„Decizia de azi in dosarul Telepatia reprezintă o nedreptate. (…) Voi ataca, desigur, decizia instanţei”, a scris Dan Voiculescu pe blogul său.

Fostul senator mai susține că singura acuzație care i se poate aduce este cea de „influențare telepatică”.

„Am in continuare incredere deplina in magistratii corecti si in sistemul de justitie romanesc si european. Ma bazez pe ideea ca singura acuzatie care mi se poate aduce – halucinanta pentru orice sistem de drept – este cea de influentare telepatica”, mai spune Voiculescu.

Cu toate acestea, omul de afaceri își păstrează optimismul și spune că va reveni, orice s-ar întâmpla: „Am un scurt mesaj pentru cei care ma cunosc – si stiu cat de mult imi place lupta: sa nu-si faca griji! Iar cei care nu ma plac sau nu ma cunosc sa nu se bucure prematur: orice s-ar intampla, REVIN”.

Dan Voiculescu a fost condamnat joi la 5 ani de închisoare cu executare și interzicerea unor drepturi civile în dosarul de privatizare al Institutului de Cercetări Alimentare, în care este acuzat de spălare de bani şi de prejudicierea statului cu 60 milioane euro. Decizia magistraților Tribunalului București nu este definitivă. (Detalii AICI)