Vrancea: Medic de la Serviciul de Ambulanță, reținut pentru luare de mită

Vrancea: Medic de la Serviciul de Ambulanță, reținut pentru luare de mită

Medicul Vadim Bețișor, angajat al Serviciului de Ambulanță Vrancea, a fost prins în flagrant când primea 500 de lei mită pentru a elibera un certificat de deces.

Gestul său a dus la reținerea sa, sâmbătă seară, de către procurorii Tribunalului Vrancea, sub acuzația de luare de mită.

Flagrantul a fost organizat sâmbătă seară, în jurul orei 22.00, la sediul Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vrancea, când medicul a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 500 de lei pentru a elibera un certificat de deces familiei undei persoane care tocmai murise, scrie Mediafax.

Doctorul a fost chemat să constate decesul unei femei, unde fiul acesteia i-a oferit suma de 200 de lei pentru ca certificatul de deces să fie eliberat pe loc. Conform anchetatorilor, medicul nu s-ar fi mulţumit cu cei 200 de lei şi ar fi cerut încă 300 de lei.

Medicul Vadim Beţişor urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru luare de mită.

Ultima oră
15:08 - Alecsandru Dunaev, detalii despre scenele pasionale alături de Mara Oprea, în serialul Adela de la Antena 1: Există o chimie între noi
15:07 - Virgil Popescu: Furnizorii au obligația să recalculeze facturile emise eronat fără penalități în termen de 15 zile, timp în care se suspendă inclusiv o eventuală plată. Debranșările, interzise pe perioada OUG (VIDEO)
15:03 - Florin Cîţu: Pentru mine, certificatul verde COVID e o prioritate / Trebuie să discutăm în coaliţie măsurile şi apoi să ieşim cu ele public
14:48 - Marcel Ciolacu: Este tardivă o lege a certificatului verde în acest moment
14:37 - Scandal de proporții la „Survivor România”. Doi Faimoși și-au aruncat cuvinte grele: „Ești nebun, ești pervers!” (GALERIE FOTO)
14:28 - Dan Dungaciu, despre mișcările Rusiei: Sună mai degrabă ca mesaje prin care să convingă cealaltă parte că e o amenințare reală, dar nu sunt convins că sunt mesaje că invazia ar fi iminentă (VIDEO)
14:09 - Câți bani încasează Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu de la Suriviro România 2022. Sumele primite pentru fiecare săptămână
14:02 - Probleme pentru Andra. De ce a ajuns artista la poliție (GALERIE FOTO)
13:53 - Aproape 150 de orașe și municipii în scenariul roșu. Cea mai mare rată de infectare, înregistrată într-o comună din județul Cluj
13:38 - Marcel Ciolacu, întrebat despre schimbarea conducerii ANRE: Mie nu mi-a solicitat cineva acest lucru. Nu știu dacă ANRE trebuie să urmărească facturi (VIDEO)