Zgonea s-a arătat jignit de afirmațiile lui Antonescu: Dacă vrei să ai cască albă pe cap, trebuie să îi respecți și pe cei cu alte culori la cască

Zgonea s-a arătat jignit de afirmațiile lui Antonescu: Dacă vrei să ai cască albă pe cap, trebuie să îi respecți și pe cei cu alte culori la cască

Pacea din interiorul USL e deja istorie! Un nou scandal a izbucnit între Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedintele Senatului, Crin Antonescu.

Social democratul s-a arătat jignit de afirmaţiile liderului PNL şi spune că el a fost învăţat să respecte pe toată lumea. Răspunsul lui Zgonea a venit după ce Crin Antonescu l-a acuzat că a mers la Roşia Montană pentru voturi.

”Eu îi port lui Antonescu un profund respect. Eu consider ca o jignire atitudinea pe care a avut-o față de mine. Eu sunt, am fost muncitor și am făcut facultatea la seral și am învățat că dacă vrei să ai casca albă în cap, trebuie să respecți și pe ceilalți cu alte culori la cască. Și dacă vrei să ai numai oameni care să lucreze în hi-tech, trebuie să îi respecți și pe cei cu funcții mici”, a spus președintele Camerei Deputaților.

Parlamentarii din comisia mixtă înfiinţată în acest caz sunt aşteptaţi miercuri la Roşia Montană. Valeriu Zgonea crede că se găsesc bani pentru transportul şi cazarea fiecărui parlamentar care vrea să se documenteze la la faţa locului. Asta în condiţiile în care Parlamentul numără peste 500 de aleşi.

Răspunsul lui Valeriu Zgonea a venit ca urmare a criticilor din partea preşedintelui Senatului Crin Antonescu, care nu a văzut cu ochi buni vizita social democratului la Roşia Montană din weekend. (Detalii AICI)

Zgonea, jignit de afirmațiile lui Antonescu, pe tema Roşia Montană

Embed:
Ultima oră