Cum s-au bucurat fanii Arabiei Saudite de victoria echipei lor împotriva Argentinei la Campionatul Mondial de Fotbal. Unul a smuls o ușă din balamale

Cum s-au bucurat fanii Arabiei Saudite de victoria echipei lor împotriva Argentinei la Campionatul Mondial de Fotbal. Unul a smuls o ușă din balamale
Arabia Saudită a produs cel mai mare șoc de până acum la Cupa Mondială, sursă foto: captură YT

Un suporter din Arabia Saudită a sărbătorit victoria țării sale în fața Argentinei rupându-și cu totul, din balamale, propria ușă.

Arabia Saudită a produs cel mai mare șoc de până acum la Cupa Mondială

@thefootylimbs Saudi Arabian fan rips off the door celebrating their goal against Argentina😂🇸🇦 #saudiarabia #worldcup #argentina #football #soccer #fyp #foryourpage #footballtiktok #limbs ♬ original sound – The Football Limbs


Arabia Saudită a generat cea mai mare surpriză de la Cupa Mondială din toate timpurile, când l-a învins pe Lionel Messi și echipa sa cu 2-1 în faza grupelor.

Messi a deschis scorul după doar 10 minute de la punctul de penalty și se părea că câștigătorii Copa America vor naviga spre o victorie ușoară. Cu toate acestea, oamenii lui Herve Renard au ripostat în a doua repriză și au egalat prin Saleh Alshehri în minutul 48.

Iar Salem Aldawsari a marcat un gol uimitor doar cinci minute mai târziu, pentru a pecetlui cea mai faimoasă victorie a Arabiei Saudite la Cupa Mondială.

Un grup de fani a urmărit meciul de acasă și au avut norocul să înregistreze momentul în care Aldawsari a marcat golul său fără să știe că în curând, chiar ei vor deveni la rândul lor vedete pe Twitter, TikTok și alte rețele sociale.

Urale de bucurie au izbucnit în interiorul unei mici încăperi, iar unul dintre suporteri a luat-o atât de razna încât a smuls ușa principală din balamale.

Apoi a târât ușa afară și a aruncat-o, în timp ce prietenii săi aplaudau înăuntru. Nimeni n-a părut prea deranjat de pagubele provocate, iar fanul a fost îmbrățișat de restul grupului.

Aceasta a fost o victorie atât de neașteptată încât regatul Arabiei Saudite a declarat că miercuri va fi o sărbătoare națională. Acest lucru înseamnă că saudiții se pot bucura și miercuri, fără grija de a fi nevoiți să meargă la serviciu.

Atât lucrătorii din sectorul privat, cât și cei din sectorul public vor beneficia de această pauză, alături de elevii de toate vârstele educaționale.

Urmăriți B1TV.ro și pe